Restaurant The Art Brasserie

 

 Geachte gast,

Na een grote verbouwing presenteren wij met trots het onlangs geopende "The Art Brasserie". Gedurende de gehele dag ben u van harte welkom voor a la carte ontbijt, Coffee To-Go, lunch, borrel en diner.
Zowel de lunch- alsmede de dinerkaart kenmerkt zich door, op Franse en Nederlandse leest geschoeide, gerechten met seizoensgebonden ingrediënten.
Het buitenterras grenst aan een openbaar openlucht zwembad en kijkt schitterend uit over de zonneweide en de huizen in Amsterdamse schoolstijl.
De keukenbrigade, onder leiding van Chef-kok Dezso Jozsi, en de gastheren & -vrouwen wensen u een aangenaam verblijf in het hotel en een culinaire avond toe!
 
WestCord Art Hotel Amsterdam
De keuken is dagelijks geopend tot 23:00 uur, de bar tot 01:00 uur

 

 

Spaarndammerdijk 302menukaart
1013 ZX AMSTERDAM
Tel 020 - 4109670  Fax 020 - 6810802
art@westcordhotels.nl

>>Virtual tour<<

Algemeen
Keuken(s): Nederlands, Frans
Chef-kok: Dezso
Hotel: Ja, >> reserveren in Art Hotel Amsterdam
Lunch mogelijk: Ja
Gem. prijs 3 gangen diner excl drank: € 32,50
Bruiloften en partijen mogelijk: Ja
Aantal couverts: 44
Huisdieren toegestaan: Nee
Rookbeleid: Niet toegestaan

Aanwezige voorzieningen
Rolstoeltoegankelijk: Ja
Kindervoorzieningen: Ja
Vergadervoorzieningen: Ja
Airco aanwezig: Nee
Terras: Ja

Betaalmogelijkheden
Mastercard Visa American Express Diners Club Pin

Openingstijden
A la carte ontbijt:   tot 12:00 uur.

Lunch:                 12:00 uur tot 17:00 uur.
Diner:                  17.00 uur tot 23.00 uur..


In de zomer kunt u op ons ruime en zonnige terras lang genieten van deze unieke plek in Amsterdam. Geen druk verkeer, maar een royaal uitzicht over de groene zonneweide en het buitenzwembad Bredius. Naast een espresso, glas goede wijn of cocktail kunt u op ons terras ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Onze dinerkaart kenmerkt zich door ambachtelijk bereide en verrassende gerechten met aandacht voor kwaliteit. Voor groepen kunnen wij menu's of een buffet op maat maken. U kunt uw wensen kenbaar maken, dan houden wij daar graag rekening mee.
In het gehele hotel, dus ook in the Art Brasserie en op het terras bieden wij gratis wireless Internet aan. U kunt eenvoudig uw auto bij ons parkeren. Indien beschikbaar, bieden wij u overdag graag een parkeerplaats aan in de garage onder het hotel.