Translate?
formats

Onze Chefs

Verrast worden door culinaire creaties met bijpassende wijnen, en dat in alle seizoenen? In onze restaurants werken de chefs en samen hun brigade met veel passie om je elke dag weer een unieke belevenis te geven!

Kom hieronder meer over ze te weten.


Henk van Veluw - Henk van Veluw is in 2011 verhuisd van Barneveld naar Amsterdam, om daar te gaan werken in het Krasnapolsky hotel waar hij veel ervaring opdeed als hotel chef. “Ik heb er in totaal 2 jaar gewerkt, eerst nog een jaar als leerling kok. Ook ben ik in de tussentijd nog aan het werk geweest bij restaurant de

Read More...

Ronald van der Donk - Ronald van der Donk is de chef van Hotel New York Rotterdam. Hij heeft voor Hotel New York gewerkt bij o.a. café-restaurant Loos. Ronald is in zijn rol als keukenmanager verantwoordelijk voor de aansturing van zo’n 40 koks wat hij samen met 3 assistenten en 2 sous-chefs met veel plezier doet. We zijn bij Hotel New

Read More...

Raymon Rademaker - Raymon Rademaker staat al bijna 28 jaar in de keuken. Hij maakte de overstap van Hotel New York naar het ss Rotterdam en geeft als executive chef leiding aan de brigade van het Lido, het bruisende hart van het ss Rotterdam. Bovendien is het mooiste terras van Rotterdam hier ook aan gelegen. Het mensen naar de

Read More...

Pascal Troost -   Na het afronden van zijn opleiding hotelmanagement en werk als zelfstandig werkend kok, met verschillende stages in Rotterdamse hotels en restaurant Latour* van Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is Pascal Troost in 2012 aan boord gekomen op het ss Rotterdam om zijn opleiding tot gespecialiseerd kok af te ronden in de Club

Read More...

eleve Leeuwarden Gilbert van der Heide Gilbert van der Heide - Chef kok Gilbert van der Heide kookt samen met zijn brigade in Restaurant élevé. Dit restaurant is bekroond met één Michelinster. Naast Restaurant élevé is ook het brasserie gedeelte le bráss gelegen. Voor élevé was Gilbert van der Heide chef in Froukje State, daar kreeg hij voor het eerst een Michelinster. Toen het restaurant verhuisde naar de 11e verdieping

Read More...

Taco Boersma - Op Ameland werkt chef-kok Taco Boersma, onlangs verkozen tot beste kok van het eiland, met zijn keukenbrigade en leerlingen met veel plezier bij Restaurant Noordsee. Zijn passie is om exquise gerechten te maken van alledaagse lokale Amelander producten. Daarbij wil hij zijn kennis en passie voor het vak over brengen naar zijn mede collega ’s

Read More...

Edward-de-Ridder-NY-Basement-WestCord-Culinair-Hotel-New-York Edward de Ridder - Edward de Ridder is de chefkok van NY Basement. Hij heeft voor NY Basement gewerkt bij Huis ter Duijn in Noordwijk en restaurant The Park in Rotterdam. Edward is een jonge en enthousiaste chef die met de rest van het bedienings- en keukenteam NY Basement in het eerste jaar tot een groot succes heeft gemaakt.

Read More...

Arne Vos - In hotel Schylge op Terschelling kookt chefkok Arne Vos met zijn jonge keukenteam in restaurant “Op West”. Zijn werkervaring heeft hij naast Nederland onder andere opgedaan in België en Zwitserland. Ook kookte Arne tijdens The World Voyage 1995 bij de Holland America Line op het ss Rotterdam, vandaag de dag een uniek WestCord Hotel. Blij om

Read More...

Stéphane Besse - Stephane Besse is geboren in Bordeaux. Zijn vader was patissier voor sterrenchefs en hij wakkerde bij Stephane de passie voor koken aan. Stephane werkte twee jaar voor de Roux broers, onder meer in het befaamde restaurant Le Gavroche in Londen, en vertrok daarna naar Amsterdam om te werken als executive sous chef van Hotel Sofitel

Read More...

CyberChimps
Translate page »