Translate?
formats

Onze Chefs

Verrast worden door culinaire creaties met bijpassende wijnen, en dat in alle seizoenen? In onze restaurants werken de chefs en samen hun brigade met veel passie om je elke dag weer een unieke belevenis te geven!

Kom hieronder meer over ze te weten.


Fashions_Stephane Stéphane Besse - De van origine Franse Stéphane Besse verhuisde ruim tien jaar geleden van Bordeaux naar Nederland met maar één droom: koken. Na veel ervaring opgedaan te hebben in Frankrijk, Londen en Amsterdam zwaait deze chef-kok tegenwoordig de scepter in de keuken van WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Hierbij introduceren we dan ook graag onze bijzonder gepassioneerde chef!

Read More...

hny_Ronald Ronald van der Donk - Ronald van der Donk is de chef van Hotel New York Rotterdam. Hij heeft voor Hotel New York gewerkt bij o.a. café-restaurant Loos. Ronald is in zijn rol als keukenmanager verantwoordelijk voor de aansturing van zo’n 40 koks wat hij samen met 3 assistenten en 2 sous-chefs met veel plezier doet. We zijn bij Hotel New

Read More...

ss-Rotterdam-raymond Raymon Rademaker - Raymon Rademaker staat al bijna 28 jaar in de keuken. Hij maakte de overstap van Hotel New York naar het ss Rotterdam en geeft als executive chef leiding aan de brigade van het Lido, het bruisende hart van het ss Rotterdam. Bovendien is het mooiste terras van Rotterdam hier ook aan gelegen. Het mensen naar de

Read More...

ClubRoom_header Rick Simonis Rik Simonis - Sinds 1 augustus 2014 is Rik Simonis werkzaam als chef-kok in de Club Room aan boord van het ss Rotterdam. Rik is ooit begonnen in de bediening bij de Hermitage in Ridderkerk, maar belandde daar al snel in de keuken. Daarna heeft Rik als chef-kok bij o.a. Italiaans Restaurant San Marco en bij Brasserie Kasteel Spangen gewerkt. Nu

Read More...

eleve Leeuwarden Gilbert van der Heide Gilbert van der Heide - Chef kok Gilbert van der Heide kookt samen met zijn brigade in Restaurant élevé. Dit restaurant is bekroond met één Michelinster. Naast Restaurant élevé is ook het brasserie gedeelte le bráss gelegen. Voor élevé was Gilbert van der Heide chef in Froukje State, daar kreeg hij voor het eerst een Michelinster. Toen het restaurant verhuisde naar de 11e verdieping

Read More...

Vincenzo_interieur_chef Taco Boersma - Op Ameland werkt chef-kok Taco Boersma met zijn keukenbrigade en leerlingen met veel plezier bij Vincenzo Grand Café in WestCord Hotel Noordsee. Zijn passie is om exquise gerechten te maken van alledaagse lokale Amelander producten. Daarbij wil hij zijn kennis en passie voor het vak over brengen naar zijn mede collega ’s en leerlingen. Hij

Read More...

Edward-de-Ridder-NY-Basement-WestCord-Culinair-Hotel-New-York Edward de Ridder - Edward de Ridder is de chefkok van NY Basement. Hij heeft voor NY Basement gewerkt bij Huis ter Duijn in Noordwijk en restaurant The Park in Rotterdam. Edward is een jonge en enthousiaste chef die met de rest van het bedienings- en keukenteam NY Basement in het eerste jaar tot een groot succes heeft gemaakt.

Read More...

EntreDeuxMers_chef Bert Breuker Bert Breuker - Bert Breuker staat aan het roer in de keuken van Entre Deux Mers. Hij volgde in de tachtiger jaren de Kunstacademie toen hij ontdekte dat zijn passie eigenlijk meer in de “kunst van het koken” bleek te liggen. Daarom behaalde hij aansluitend op de Culinaire Vakschool Groningen zijn diploma voor restaurantkok. Na zijn opleiding werkte

Read More...

Schylge Op West chef Ton van Scheppingen Ton van Scheppingen - Ton van Scheppingen is de chefkok van Restaurant Op West in WestCord Hotel Schylge. Hij was er in 1993 persoonlijk voor verantwoordelijk dat Friesland haar eerste Michelinster kreeg. Samen met zijn vrouw, die onderdeel is van de bediening, zorgen zij ervoor dat de gasten met een glimlach op het gezicht Restaurant Op West verlaten. In mijn

Read More...

CyberChimps